Termeni si conditii

Accesarea și folosirea acestui site implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea site-ului în cele mai bune condiții, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informații despre produse

Stupi.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factură fiscală.

Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. In anumite cazuri – cu atat mai mult cand clientul nu emite comenziile pe site – factura fiscala se poate genera ulterior si trimite in format digital clientului pe nr telefon / whatsapp sau email. Comenzile făcute în zilele lucrătoare, până la ora 16, ora României, se expediază în cel mult 1-2 zile lucrătoare. Expedierea înseamnă pregatirea marfii si predarea către firmele de curierat spre livrare.

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și FAROSTUP SRL și trebuie executată de către ambele părți. Asta înseamnă că FAROSTUP SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

FAROSTUP SRL folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii le revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii acestor firme.

Politica de livrare

Livrarea se face prin Fan Curier sau DPD – clientul alege firma de curierat la plasarea comenzii. Prin DPD taxa de transport se calculează după greutatea coletului.Prin Fan Courier suma transportului va fi comunicată către client după plasarea comenzii.

Termenul de livrare este 1-2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

Taxa de livrare se poate modifica dacă adresa clentului nu se află în aria de livrare a firmei de curierat. In anumite cazuri pot exista promotii a.i. taxa de livrare este considerate zero si nu se mai trece pe factura.

Politica de retur

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ și sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afară spaţiilor comerciale.
Clientul are dreptul de a renunța la comandă în maxim 7 zile lucrătoare de la emiterea facturii sau după caz după primirea mărfii. Banii vor fi transferați înapoi spre client în 48 de ore de la data returnării. Costul de retur este suportat de client indiferent daca a existat cost transport sau nu pe factura fiscala a clientului. Deasemenea logistica expedierii marfii de retur cade in sarcina clientului. Adresa de retur este cea a sediului social: Loc. Cristesti – Str. Pasunii Nr.362C.

Înregistrarea ca utilizator

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente.

În cazul în care considerăm că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Autentificarea ca membru pe acest site implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Confidențialitatea datelor personale

Stupi.ro se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită aceste date personale către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de e-mail. În momentul în care doriți să plasați o comandă online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plată.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Stupi.ro numai în scopul declarat al acestui site, adică în vederea confirmării și livrării comenzii către utilizator.

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafică Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare. Reamintim ca toate produsele Farostup cad sub incidența unui brevet de invenție, precum și unui model de utilitate.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

  • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
  • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
  • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
  • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin e-mail sau telefonic.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

SC FAROSTUP SRL